Hoeveel kan jij lenen?

Rentestanden?

Van huren naar kopen

Hypotheekcheck

Hier een plaatje of doorlink

Eerste woning kopen

Het kopen van een eerste woning is leuk en spannend. Er zijn veel dingen waar je over na moet denken en waar je over moet beslissen. Wij helpen je graag om ervoor te zorgen dat je zo weinig mogelijk zorgen hebt.

Lukt het om een eerste woning te kopen?
Om die vraag te beantwoorden gaan we graag met je in gesprek. Want wat is er leuker als je weet dat de financiering gaat lukken voordat je de huizenmarkt opgaat? Maar andersom natuurlijk ook, als je je eerste woning al hebt gevonden en wilt weten of je die kunt financieren, is een gesprek gewenst.

Kan ik mijn eerste woning kopen?
Na een inventarisatie van je persoonlijke financiële situatie en wensen vormen wij ons een beeld en kunnen we vaak in het eerste gesprek al een indicatie geven van je toekomstige maandelijkse kosten. Je kan er op rekenen dat wij adviseren wat voor jou het beste is. Na de inventarisatie heb je een antwoord op de vraag of jij je eerste woning kan kopen.

Tips bij lenen

Niet alleen is het belangrijk wat je maximaal kunt lenen, belangrijker is wat je wilt lenen en wat je wilt betalen. Hoe hoger de hypotheek, hoe hoger je maandelijkse kosten. Hou je maandelijks liever meer geld over, dan is het verstandig om je hypotheek hierop aan te passen.

Om precies te berekenen wat voor jou het meest geschikt is kun je een eerste vrijblijvend gesprek aanvragen. Daarna weten wij of het gaat lukken. Gebruik gerust de rekentool om de kosten te vergelijken, of kom langs en laat ons uitrekenen wat je kunt betalen en welk huis je daarvoor kunt kopen. Jij beslist uiteindelijk zelf! Maak een afspraak.

“ Maak een afspraak om te horen wat voor jou de beste oplossing is! ”

Waarom Totaal Hypotheek Advies?

  • Persoonlijke aanpak

  • Lage rentes

  • Snelle service

  • Meedenkend

  • Transparant

  • Vertrouwd